21 Kasım 2010

Ahşap boyama fiskos sehpası







Siyah renk olan eski sehpamı peçete dekopajı, yağlı boya eskitme ve stencıl desenleri kullanarak tekrar boyayıp yeniledim. şimdi salonumda zevkle kullanıyorum. Sizlerde evinizde değişiklik arıyorsanız deneyebilirsiniz.




2 yorum:

  1. merhaba;
    ben 4lü zigon sehpa aldım lükens ayaklı, ayaklarında hafif oymalar da var. masif ağaçtan. üzerine boya çatlatma mı yapsam ne yapsam karar veremedim. hiçbir kursa da gitmedim yani ahşap boyama konusunda hiç tecrübem yok ama yapabilirim diyee düşünüyorum. kendi yaptıüım birşey olsun istiyorum evimde. siz ne önerirsiniz? ve hangi mazemeler gerekir, nasıl yapsam daha iyi olur gibi birkaç tüyo verebilirmisiniz* ççok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar ...
    Keşke adınızı yazsaydınız size nasıl hitap edeceğimi bilemedim şimdi :(

    Biliyorsunuz ahşap boyamada seçenek çok öncelikle zemin rengi belirleyin daha sonra sizin için en kolay uygulana bilir desen kolay transferdir isteğinize göre çiçek,manzara yada osmanlı tarzı bir desen seçebilirsiniz uygulamasını nette ki videolardan öğrenebilirsiniz.
    Eğer desensiz sade birşey isterseniz çeşitli zemin tekniklerinden birini uygulayabilirsiniz yada sizin dediğiniz gibi çatlatma uygulayabilirsiniz yalnız çatlatmayı genelde düz zeminlerde tercih ederiz ayaklarda uygulaması sizin için hem zor hem riskli olur ama üst kısımda çatlatma uygulayabilirsiniz.
    Aslında renk konusunda yani düz bir renk mi yoksa klasik eskitme mi istiyorsunuz nasıl birşey yapmak istediğinize karar verince bana yazın o zaman neler gerektiğini size söylemeye çalışırım.
    Umarım yardım edebilmişimdir Hoşçakalın.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...