25 Ocak 2011

Cam boyama takım







Geçen yıl kuzenim, çeyiz alış verişi yaparken, yukarıda resmi olan cam takımı hediye etmişler oda renkten memnun kalmayınca benden yardım istedi,bende getir belki birşeyler yapabilirim dedim. O bana sadece istediği renkleri söyledi ve ortaya bu güzel takım çıktı.Siz nasıl buldunuz? Hatta bu takımla nette dönüşüm yarışmasına davet edildim ama fazla tıklanmayınca maalesef kaybettim:(
Sevgili marifetli peri hangi boyaları kullandığımı sormuş;kahverengi parçalarda cadence extreme lıght metallik 6146 petalıza
diğerlerinde cadence metalik şampanya boyayıp folkart antıquıng mediumla eskittim
süslemede dalları boncuk boyalarla çizip evde oya yapmak için aldığım çiçek şeklindeki pullarla tamamladım.Son olarak sprey vernikle vernikledim.

9 yorum:

  1. çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, netteki yarışmalar bence hiç adil değil herkes arkadaşlarına haber veriyor beğensede beğenmesde arkadaşım diye tıklyor, yani güzel olan değilrkadaı çok olan kazanıyor, bence yaptıklarınız çok güzel bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Haklıymışım, yine hızlı davranıp, birkaç çalışma birden yayınlamışsın.
    Bunların ilk halini göstermesen orjinal hali böyleymiş diyebilirdim. Şahane olmuş. Eline sağlık.
    Keşke hangi boyayı kullandığını, tekniğini falan da yazsan...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler marifetli peri,teşekkürler Filizciğim güzel sözlerinize ve beğeninize doğru söylüyorsun filiz güzel olan değil arkadaşı çok olan kazanıyor. O yarışmada peçete dekopajı yapılmış çukulata kutusu kazanmıştı.Küçük görmüyorum emek verilmiş ama benim ve birkaçının işlerinden daha basitti.Neyse canım sizler ve görenler beğeniyor ya benim için önemli olan o.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim. Sorularım devam edebilir, uyarayım:)

    YanıtlaSil
  5. Tabiiki sor, sorki öğrenesin.
    Bilmem bu fıkrayı bilirmisin

    YanıtlaSil
  6. Duyduğumu hatırlıyorum ama tam olarak anımsayamadım:)

    YanıtlaSil
  7. Çocuk babası temele gelip sorular sorar hep pilmeyrum cevabını alır en son temele papacuğum sorularım çokmi oldi diyince temel çocuğa dönüp olirmi oyla şey sor sorki öğrenusun der.bende inşaallah sorular karşısında mahçup olmam:))

    YanıtlaSil
  8. Evet hatırladım şimdi, çok hoş:))
    Söz, bilmediğin yerden sormayacağım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...