8 Aralık 2011

BEREKET NARLARI, SWAROVSKİ TAŞLI










Eveeet nar boyayanlar kervanına ben de katılmış oldum arkadaşlar, aslın da boyadım mı savaş mı verdim ,hele birde vernikleme işi var ki ( yoksa çin işgencesimi desem bilemedim doğrusu ) .

Aman sakın ha sizlerin gözünü korkutmak istemem belliki benim acemiliğim böyle oldu  isterseniz yinede siz bir bilene sorun beni de haberdar etmeyi unutmayın.

Ben boyarken, arkadaşımın Denizliden getirdiği kurutulmuş  haşhaşların çubuklarını sürahi içine koyup narları uçlarına takarak boyadım ( aman sopalar sağlam olsun zira narlar ağır geliyor . Boyarken o kadar  zorlanılmıyor da  sprey verniği sıkarken çıldırıyorsunuz sopanın ucunda dönüp duruyor  eee tabi dokunamıyorsunuz da  varın siz düşünün bacılar....

Bunlar tabii ki işin biraz latifesi ama sizlerden biri bu işin kolayını öğrenirse lütfen bana da söylemeyi unutmasın.

Narları  2 kat cadence metalik nar kırmızısına boyadım ,  gold renk  parmak yaldızla taneli kısımları ve üst kısımdaki  bölümlere ışıltı verdim  ve sprey vernikle vernikledim. Sonra eşimle narları inceleyip bir farklılık yapalım diyerek swarovski taşları yuvalarından tek tek çıkartıp çok amaçlı yapıştırıcıyla çukur olan narın  tane bölümlerine bolca sıkarak doldurduk ve taşları içine gömerek yapıştırdık.
Sizlerle hem taşlı hem de taşsız halini paylaşıyorum artık hangisi daha güzel siz karar verin lütfen.

Aslında uzun zamandır yaptıklarımı paylaşmak içimden pek gelmiyor nedenine gelince , ben zamanım oldukça izlediğim arkadaşların sitelerine gidip elimden geldiğince yorum yazıyorum ama nedense bir kaç aydır bana iki yada üş kişi yorum bırakıyor ne yalan söylüyeyim benimde içim den pek gelmiyor ama yinede emeğe saygımdan bir iki kelimede olsa yazıyorum ( beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma tabiki çok teşekkür ediyorum ) Çok iyi biliyorum ki  kimseyi bu konuda zorluyamam demek istediğim o değil benim hissettiğim, acaba bu aralar yaptıklarım iyi olmadığı için mi yorumlamıyorlar  endişesi ( takıntılı bir insan olduğum için ). Biliyorum bugün çok konuştum, başınızı ağrıttım  neyse herkese iyi akşamlar , selamlar, sevgiler hoşça kalın...

18 yorum:

  1. emeginize saglik
    her gununuz nar gibi bereketli gecsin

    YanıtlaSil
  2. Meral hanım, bayıldım bu narlara, taşlar da çok yakışmış, ben de boyamayı düşünüyorum bir kaç tane nar (eksik kalmamak lazım değil mi:)))sizinki gibi taşlı yapayım bende.. Bu arada, tüm yaptıklarınız birbirinden güzel,beğenmemek ne kelime, zaten siz ustasınız bu konuda.kucak dolusu sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Kocaman kocaman Günaydınlar,
    Işıltıdan gözlerim kamaştı doğrusu. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Eğer beni yanlış anlamazsanız eğer, bir fikir söylemek istiyorum. Bence taşlarla uysun diye onlara bir de gümüş rengi püskül takın derim ben. Ama karar sizin, bu hali ile de güzel olmuşlar. Bol bol bereket getirsinler. Sevgilerimle... NURDAN

    YanıtlaSil
  4. Siz ne kadar ince düşünüyorsunuz,demek ki sizi asla yalnız bırakmamam lazım :D
    Olur mu hiç tüm yaptıklarınız çok hoş.Fikir aldıklarım arasındasınız.. ;)
    Bu arada narlar harika olmuş,bayıldım.Ben böyle yuvarlak olan şeylerin altlarına pet şişe kapaklarını oturtuyorum,altına da köpük tabağı ters çeviriyorum,verniklerken de köpük tabağı yavaş yavaş çeviriyorum.yani objeye hiç dokunmadan verniklemiş oluyorum ;) ..İyice kuruduktan sonra da alt kısmından minik bir fıs! O kadar ;)
    SEVGİLER!

    YanıtlaSil
  5. Fotoğrafa baktığımda canım nar istediğine göre boyama işi oldukça başarılı olmuş demektir:) Taş detayı da iyi fikir, ellerine sağlık.

    Bir yazı paylaştığımızda olumlu veya olumsuz bir geri dönüş bekliyoruz, gelen yorumlar zaten işin en keyifli ve bizleri yüreklendiren yanı. Blogspotla ilgili son günlerde bende bazı sorunlar var, aşırı bir yavaşlama var, gelen yorumları onaylarken bir kaç kez işlem yapmak zorunda kalıyorum, bazı izlediğim blogların güncellemeleri kumanda paneline düşmüyor, hatta benim de bazı yazılarım izleyicilerimde görünmüyormuş. Şimdi farkettim ki senin bu son yazın da kumanda panelimde gözükmemiş.

    YanıtlaSil
  6. bu narlar bir başka olmuş.görüntü harika.taşları iyi düşünmüşsün ne güzel parlar.parıltılı şeyleride pek severim.canım ellerine sağlık.ben senin takipcinim haberin olsunnnnnnn

    YanıtlaSil
  7. yaptıkların da ayrıca çok güzeller.sıkma o güzel canını.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Bende narlara bayılıyorum, hele ki böyle set halinde çok güzel duruyorlar ama spreyleme kısmı benimde kafamda soru işaretiydi, e şimdi biraz tırsmadım desem yalan olur :) ama sizinkisi güzel olmuş güle güle kullanın. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Şekerim, her yaptığın birbirinden güzel ve şeker oluyor, e insan da her birine yazacak ayrı bir kelime bulamıyor kiiii, bazen yorum yazmadan kaçıveriyor benim gibi :)
    Ellerine, zevkine sağlık canımcımmm :)

    YanıtlaSil
  10. Muhteşem güzel olmuşlar.
    Emeğine sağlık canım..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim Cihan hanım sizlere de , aslında tüm arkadaşlara Allahım bol bol bereket verir inşallah.

    Sevgili Hayat Cafe beğenmene sevindim arkadaşım.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Elişi defteri güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Tabiki sende boyamalısın şık bir aksesuar.


    Sevgili Mirays sen zaten beni yalnız bırakmıyorsun ilgin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim, ayrıca fikrin çok makul geldi deneyeceğim.


    Serpil ablacım beğenmene sevindim. Senin vefanı çok iyi bilenlerdenim zira seninle dostluğumuz hobivakti ile birlikte blogcuya kadar dayanır sağ ol ablacım.



    Merhaba Doodle Noor gözün korkmasın Mirays'ın önerisini dene bence sevgiler.


    Sevgili banu ablacım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Sizin samimiyetiniz yeter bana çok çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Nurdan Allah cümlemizin evine yeni yılda bol bol bereket getirir inşaallah. Püskülü bende düşündüm emin önüne gidince mutlaka alacağım. Hem neden yalnış anlayayım arkadaşım akıl akıldan üstündür değil mi?öpüyorum canım...


    Sevgili Nalan çok doğru söylüyorsun bizler zaten sayfalarımızda çalışmalarımızı paylaşırken sadece övülmek için değil aynı zamanda eleştirilmek ve farklı fikirler duymak için yazıyoruz, Paylaştığımız konular tepki almayınca bir gün iki gün üçünçü de artık nasılsa kimse ilgilenmiyor diyerek hevesin kırılıyor aslında anlatmak istediğim şey buydu. Kimseye kızmak yada yermek gibi bir amacım yoktu hem ne demişler gönül umut ettiğinden küsermiş benimkide o hesap işte.Öpüyorum seni canım dilerim sorunların çabuk çözülür...

    YanıtlaSil
  14. Merhaba...Narlar çok güzel olmuş elinize sağlık.Naçizane benim nar boyama usulümde şu, narı merdanenin ucuna takıyorum merdaneyide bir vazonun içine yerleştiriyorum öyle boyuyorum.Yorum konusunda söylediklerinize bende katılıyorum.Yeni birşey paylaştığınız zaman olumlu yada olumsuz biryorum almak istiyorsunuz.Dediğiniz gibi yorum olmadığı zaman insanın şevki kırılıyor...Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Bu narları ilk ben göemüştüm, hem de özel olarak ama yorumda sona kalmışım:)
    Ben taşlı olan halini beğendim canım, daha önce de dediğim gibi. Işıl ışıl çok güzeller. Ellerine sağlık tatlı arkadaşım.
    Çok öpüyorum seni.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Zeynep hanım hoşgeldiniz. Güzel sözleriniz ve öneriniz için çok teşekkür ederim denizliye selamlar...

    YanıtlaSil
  17. Serapcığım geç olsunda güç olmasın değil mi? şaka bir yana sağ ol canım teşekkür ederim .
    O tatlılık size ait efenim :))))

    YanıtlaSil
  18. Bu narlardan bende boyarım belki. Çok şirin olmuşlar.

    Meralcim, genelde yeni yayın yaptığında uğramaya özen gösteriyorum sana ama son zamanlarda pek bilgisayar başında duramadığım için baya bişey kaçırmışım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...